Bátorság

 

batorsag2.jpg

 

Legyen a mai nap szava a BÁTORSÁG.

 

Az életben bármiről legyen is szó, kell hozzá egy jó nagy adag kurázsi. Akár egy melóhelyet célzol meg, akár az érzéseidet tárod fel mások előtt, ijesztő lehet. Éppen ezért fogadd meg a mai nap jelszavát, és légy bátor. Sosem tudhatod, milyen fantasztikus lehetőség mellett haladnál el, ha nem szednéd össze minden erődet és harcolnál érte.


De bátornak lenni nem csak annyit tesz, hogy küzdesz valamiért, amit nagyon szeretnél.

Ahhoz is kell erő, hogy szembe merj nézni a múltaddal.

Azzal a sok sebbel és érzelemmel, ami az évek során felgyűlt benned. Talán azt hiszed, eltemetted mindet a lelked mélyére, és már nem árthatnak neked. Pedig árthatnak. És meg is teszik minden nap, minden cselekedetedben ott motoszkál a harag és a düh, a szégyen és a magányosság érzése, amit nem sikerült meggyógyítanod magadban. Lehet, nem gondolsz már arra az eseményre, ami kiváltotta, de az érzés még élénken benned van és addig ott is marad, amíg szembe nem nézel vele. Áss le magadban, jó mélyre és száműzd a negatív energiákat!

Bátornak kell lenned, akkor is amikor kiállsz mások elé, és felfeded: ez vagyok én. Mindegy, milyen vagy,

 

mindig lesznek, akiknek nem vagy elég jó, elég értékes, elég tökéletes.

 

De neked nem is kell annak lenned, mert ez csak az ő szemüvegük. A saját mércéddel nézve légy önmagad és minden rendben lesz.
Mindezek előtt azonban meg kell ismerned a valódi éned.

Ki is vagyok én?


Talán ehhez kell a legnagyobb bátorság, hogy ezt kiderítsük. Sokszor még magunknak sem merjük bevallani. Ráhagyatkozunk arra, amit a világ állít rólunk. Arra, amiről azt gondolják valós, pedig tévednek. Megítélnek egy beszélgetés, egy hangulat, vagy az öltözködés alapján, te pedig magadra veszed, és elhiszed, igazuk van.
Ne tedd!


Légy bátor, nézz magadba és fedezd fel önmagad! Ez az egyik legnagyobb feladat az életben, hogy megismerkedj az igazi éneddel.
Szóval, hajrá, légy ma - és mindig -bátor!